Dagschema Meespeel atelier den haag 2020:


Voor alle ensembles worden in totaal 5 MEESPEEL-LESSEN (4 langere lessen a 80 minuten en een kortere generale repetitie) gepland. De planning richt zich na de beschikbaarheid van deelnemers en professionele musici. Mogelijke repetitiedata zijn op de volgende lange weekenden* 

3/4/5 april, 10/11/12 april,  17/18/19 april, 24/25/26 april, 1,2,3 mei, 8,9,10 mei, 15,16,17 mei. 

De laatste twee lange weekenden in dienen als reservedata.

Bij aanmelding vragen we elke deelnemer om zijn beschikbaarheid voor alle data op te geven en voor het geval dat er wijzigingen zijn deze spoedig door te geven.

Elke deelnemer krijgt een CONCERTKAARTJE voor een concert waarin zijn "meespeel-docent" optreedt. 

Tevens zal er o.l.v. martine van der Loo een workshop plaatsvinden met het thema "podiumplezier - presteren (z)onder druk".

Op het weekend van 15/16/17 mei vinden GENERALE REPETITIES EN 2 SLOTCONCERTEN plaats. Alle ensembles krijgen hier de mogelijkheid om een deel van het gekozen stuk te presenteren. * Het is niet nodig om op alle dagen/dagdelen beschikbaar te zijn, maar iedereen die zich individueel wil opgeven verhoogd de kans om in een ensemble geplaatst te kunnen worden als hij op mogelijkst vele data kan. Ook zijn er nog een aantal alternatieve data mogelijk in maart.