Meespeel atelier den haag 2018intensief en flexibel kamermuziekproject in Den Haag
meespelen met professionele musici
individuele inschrijving en inschrijving als ensembles mogelijk
data van 6 april t/m 6 mei 2018


De Stichting Kamermuziek Ateliers Nederland biedt een uniek kamermuziekproject aan, waarin amateurmusici en conservatoriumstudenten samen met professionals spelen.

Het is mogelijk om zich als ensemble of individueel* opgeven. De deelnemers worden aan een meespelende professionele musicus gekoppeld. 

Ieder ensemble zal 5 keer repeteren en zich op het openbare slotconcert op 6 mei voorbereiden.
De 5 repetities kunnen over 4 verlengde weekenden gespreid of juist compacter gepland worden. De planning richt zich na de beschikbaarheid van de musici. 


Meer informatie (over de professionele musici, repertoiresuggesties, het aanvullende programma, het slotconcert en de prijzen) zullen hier in augustus gepubliceerd worden.


Voorinschrijving is mogelijk vanaf 1 mei 2017! Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Stichting Kamermuziek Ateliers Nederland: / 0647804890
                                                               

* uit de individuele aanmeldingen worden ad-hoc ensembles gevormd - de organisatie zal proberen dat het spelniveau en de speelervaring van de medespelers goed met elkaar matchen Impressies van de afgelopen jaren:optreden (Meespeel Atelier Den Haag 2016)       repetitie met klarinettist Julien Herve (Meespeel Atelier 2016)
cellist Michael Müller met jongeren en volwassenen (Meespeel Atelier Den Haag 2015)hoboïste Pauline Oostenrijk met blazersensemble

(Meespeel Atelier Den Haag 2015)