MET KAMERMUZIEK MAAK JE VRIENDEN

WIE WORDT ONZE VRIEND??


Kamermuziek Ateliers Nederland biedt voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen de mogelijkheid om tegen haalbare tarieven hun liefde voor de kamermuziek te ontdekken en verder te ontwikkelen. Beginners, gevorderde amateurs en conservatoriumstudenten  -  iedereen is welkom!

.

Om de projecten zoals het Kamermuziek AtelierDelft, het Meespeel Atelier Den Haag en verschillende kamermuziekcursussen voor de jeugd tegen schappelijke tarief aan te kunnen bieden is de organisatie op vrijwilligerswerk, subsidies en giften aangewezen. 

Ook u steun en van harte welkom! Iedere nog zo kleine bijdrage helpt ons om onze projecten ook in toekomst aan te kunnen bieden.


Vanaf een jaarlijkse bijdrage van 20,- ontvangt u bovendien automatisch onze vriendenvoordelen! 


Hoe kunt u vriend worden?

Iedere bijdrage aan het werk van Kamermuziek Ateliers Nederland is welkom! U kunt ons financieel steunen door een donatie over te maken op ING-rekening:  5994597 - IBAN: NL39 INGB 0005 9945 97 BIC: INGBNL2A (t.n.v. Stichting Kamermuziek Ateliers Nederland) onder vermelding van ‘donatie’ (en bij voorkeur eveneens o.v.v. uw naam en adresgegevens opdat wij u een ontvangstbevestiging van uw gift kunnen sturen). 


U kunt ook via paypal een bedrag doneren. Klik hier om gemakkelijk een bedrag middels uw paypal-rekening of creditcard te doneren.

 

Tot slot zijn wij voor onze activiteiten geregeld op zoek naar vrijwilligers. Als u hier meer over wilt weten, stuur dan een mail naar


Goed doel 

De Stichting Kamermuziek Ateliers Nederland heeft van de Belastingdienst de erkenning `goed doel´ (ANBI) gekregen. De stichting wordt niet structureel door de overheid gesubsidieerd maar wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van cultuurfondsen, door sponsoring en door bijdragen van vrienden en begunstigers. Uw giften aan de stichting Kamermuziek Ateliers Nederland zijn fiscaal aftrekbaar